Sök jobb hos oss

Vi finns på Facebook, besök gärna vår sida då vi ibland kan lägga ut annons här!

www.facebook.se/Familjenssida

Vi använder oss bl a av Arbetsförmedlingen när vi söker nya medarbetare, gå gärna in där och kika lite då och då: 

www.arbetsförmedlingen.se 

Har vi ingen annons ute för tillfället så är du varmt välkommen att göra en spontanansökan och skicka in ditt CV med personligt brev till oss: 

info@familjenab.nu

Sofia, Jennifer, Emma och Ann

friskvård

Vi är måna om våra anställda! Ni ska ha en bra arbetsmiljö med tillgång till arbetskläder, hjälpmedel och regelbunden feedback. Hos oss är det väldigt viktigt att ni även tar hand om er själva - därför erbjuder vi alltid friskvårdsbidrag oavsett anställningsform.

KOllektivavtal

Vi erbjuder dig som anställd branschens bästa kollektivavtal - det mellan KFO och Kommunal. 

Att arbeta som personlig assistent

Att arbeta som en personlig assistent kan vara ett mycket givande och roligt arbete, samtidigt som det ställs höga krav på din yrkesroll. Det märkliga, men ändå rätt logiska, med att vara personlig assistent är insikten i att du kan passa alldeles utmärkt hos en assistansberättigad och samtidigt inte alls trivas lika bra hos en annan. Detta beror ju såklart på att vi alla är olika och passar olika bra ihop med andra människor. 
Denna insikt kan likställas som att vara en bas att stå på, det är grunden hos en personlig assistent. När man vet att detta inte riktas som personlig kritik, eller kritik mot din yrkesroll, just då är du beredd att arbeta som personlig assistent!
 

Michael, Malin, Emma, Madelene och Thomas


Det är ett intressant yrke för det ställer som sagt stora krav på dig i din yrkesroll. Några ord som beskriver yrket bra är flexibilitet, uppmärksamhet, ha hög integritet och en god social förmåga. Att besitta en "taktkänsla" är något som behövs i yrket, det betyder att i ett samspel med kunden kunna känna av när man ska vara "där" och när man bör dra sig tillbaka lite. Det är också viktigt att släppa sin egen uppfattning om hur man städar, lagar mat osv, vi är ju där för att assistera hur kunden vill ha det och dennes rutiner och önskemål. 


Familjen har kollektivavtal och ger friskvårdsbidrag. Vi erbjuder olika utbildningar som är relevanta inom yrket och har regelbundna personalmöten, just för att du ska få utvecklas och få rätt verktyg så du kan utföra ett bra arbete som du är stolt över! Vid anställning så skriver du på tystnadsplikt som gäller hela livet.  
Familjen är en platt organisation och vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller bara vill prata en stund. 

Det är omöjligt för oss att kunna beskriva din framtida arbetsplats, för den ändras och är där kunden just då befinner sig. Detta är också charmen med yrket, det är så formbart och oftast kan det bli oförutsägbart.

Känner du att detta låter intressant och att du kan erbjuda det som vi efterfrågar? Då tycker vi att du hör av dig till oss för vi behöver någon som du! 
 

Varmt välkommen!