Om familjen

 Det hela började en solig junidag i Täby. Det var endast ett kort möte hos en familj den dagen, men det slutade med en livslång vänskap. Familjens grundare är jag, Emma Bergh och har alltså själv en bakgrund i att ha arbetat just som personlig assistent. I drygt 6 år arbetade jag hos den här familjen, men det slutade inte där.  När min chef behövde mer hjälp fick jag arbete som vice VD på det assistansföretaget jag då var anställd på. På så vis arbetade jag kvar hos den här familjen, men även hos andra kunder.  Arbetet innebar bland annat personalansvar, ekonomi- och lönefrågor, arbetsmiljö och kundkontakt.

Detta gav mig mer insikt i vad som verkligen var viktigt i sådana här sammanhang, nämligen en geniun service, medmänsklighet och trygghet.

Det behövdes helt enkelt en Familj. 

 

mer om emma


Jag har som sagt arbetat som personlig assistent i drygt 6 år på samma företag, så jag är väl medveten om vad arbetet innebär och hur mycket glädje det ger. Förutom att arbeta som personlig assistent har jag utbildat mig till undersköterska och arbetat inom antenatal/BB på Karolinska Sjukhuset i Solna.

Jag innehar relevant utbildning inom personlig assistans som innebär bl a teoretisk och praktisk kunskap inom dokumentation, arbetsmiljö, ekonomiska analyser och riktlinjer, ledarskapsutbildningar, aspekter inom etik och moral samt relevant utbildning inom GDPR som nu genomsyrar hela verksamheten. 

Jag har även en utbildning inom administration med inriktning på bl a medicinsk dokumentation och har arbetat bland annat på privatiserande hudklinik, akutmottagning och hjärtklinik, inom både sluten- och öppenvård på större sjukhus mm. 

Man blir verkligen aldrig fullärd, jag lär mig och får nya kunskaper under varje arbetsdag när jag träffar både anställda och kunder samt deras anhöriga. Den sociala kompetensen och kunskapen om olika människor är mycket intressant och tar aldrig slut. Det är nog det bästa med att få arbeta med detta yrke! 

Jag bor i Åkersberga, Österåkers kommun tillsammans med min familj. Företagets säte är alltså belägen i Åkersberga, men vi arbetar över hela Stockholm med omnejd. Tveka dock inte på att höra av dig även om du inte skulle bo i Stockholm, vi löser det som behöver lösas tillsammans!